Всички категории
страничен банер.jpg

Блог

Начало>Блог

JIMMY 3-в-1 акумулаторна прахосмукачка и миялна машина HW10: отсега нататък ще бъде още по-лесно да поддържате чистота у дома!

Издател: Време на издаване: 2022-04-13

В контекста на забързания живот, балансирането на кариерата и семейството отнема много време и енергия. Когато се приберете вкъщи от натоварен ден, обикновено просто искате да се отпуснете и да направите нещо приятно.

Но в живота често има домакински задължения, които са трудни за почистване и ви отнемат много време и усилия. Например: смлян в мръсотия на пода, подправки, топла супа, случайно преобърната по време на готвене; кисело мляко, зърнени храни, сок, кафе, пречупени, докато децата играят; прах и боклуци по битови повърхности и др.

Ето защо, за тези, които мечтаят за чистота у дома, но също така искат да спестят време и енергия, решението е мощна, многофункционална прахосмукачка и миялна машина 3 в 1.

多功能-1


JIMMY HW10 използва патентован безчетков дигитален мотор с 400W супер засмукване, комбинира функции за прахосмукачка, измиване и търкане заедно, които могат да почистват мокри и сухи отпадъци и лесно да се справят с упорити и лепкави бъркотии на различни подове. Можете дори да преминете към ръчна прахосмукачка, за да премахнете лесно праха и отпадъците от библиотеки, легла, дивани и други. Така че не е нужно да подготвяте три отделни устройства - прахосмукачка, метла, моп.

1
В допълнение, той е оборудван със специална четка за килим, дори прахът и боклукът дълбоко във вашия килим могат да се справят без усилия. Така че ще бъдете приятно изненадани да откриете, че времето за почистване е съкратено наполовина.
地刷拼图
Също така, тази безжична прахосмукачка JIMMY HW10 се отличава с усъвършенстван LCD и вграден гласов асистент, който ще ви предостави цялата важна информация в реално време.
2
И по-безпокойно е, че JIMMY HW10 може автоматично да почиства ролката и автоматично да изсушава ролката. Никога не е нужно да се притеснявате, че ръцете си ще бъдат замърсени и миризмата на мократа ролка за четка, всичко, което трябва да направите, е само натискане на бутон!

未 标题-1

Иновативната технология на акумулаторната прахосмукачка и пералня JIMMY HW10 3-в-1 несъмнено ще спести вашето време, енергия и ще улесни домакинските задължения.
Абонамент

Абонирай се за нашия бюлетин

Следвайте ни

Искаме да чуем от вас