Всички категории
страничен банер.jpg

Блог

Начало>Блог

JIMMY пуска своята най-мощна и интелигентна прахосмукачка——Безжична прахосмукачка JIMMY H9 Pro

Издател: Време на издаване: 2021-11-08

Тази безжична прахосмукачка е тук, за да промени начина на почистване, който някога сте имали.

1

След изморителен и натоварен работен ден, акумулаторната прахосмукачка JIMMY H9 Pro е перфектен помощник за решаване на всички предизвикателства при почистване.

Осигурява 200AW силна всмукателна мощност и 80 минути дълго време на работа, оборудвана с напълно подготвени аксесоари, позволяващи лесно почистване на цялата къща.

В допълнение, режимът за автоматично регулиране заедно с интелигентната интерактивна система може да направи почистването на вашето домакинство лесно и забавно. 

*200AW мощност на засмукване
Задвижвана от 600W безчетков високоефективен дигитален мотор на JIMMY, акумулаторната прахосмукачка H9 Pro осигурява максимална мощност на засмукване от 200 AW, бързо и напълно улавя косми, големи и малки отломки по килима, също и прах в цепнатината на пода.

*80 минути работно време
Оборудван с 8PCS литиева батерия с голям капацитет, максималното работно време на машината достига 80 минути. Освен това, сменяемият пакет батерии позволява по-дълго работно време и живот.

*Умна интерактивна система
Интелигентната интерактивна система може да управлява интелигентно работата ви по почистването, можете да видите ясно „Режим на засмукване“, „Поддържане на филтъра“, „Захранване на батерията“, „Код на грешка“, което помага да увеличите изживяването ви при използване.

*Автоматично регулиране на мощността за почистване на различен тип под
Подовата глава на акумулаторната прахосмукачка JIMMY H9 Pro използва технология за разпознаване на натоварване, която може да разпознава различни типове под.
Следователно мощността на машината може да се регулира автоматично по време на работа, което прави почистването по-интелигентно и по-ефективно.

*Гъвкава метална тръба
Гъвкавата метална тръба се движи под различен ъгъл автоматично при почистване на различни зони, може лесно да почиства под мебели и ниски зони.

2

*Патентована горна дръжка Deign
Този специален дизайн го прави лек за пренасяне и преместване. Рамото, заедно с тръбата на прахосмукачката и подовата глава са в една и съща линия при работа, което ви осигурява удобно изживяване по време на почистване.

Относно JIMMY

JIMMY, е марката на KingClean Electric Co., Ltd, посветена на създаването на висококачествен здравословен живот за глобалните потребители. KingClean Electric Co., Ltd се фокусира в индустрията за почистване на околната среда в продължение на 27 години от създаването си през 1994 г. и е един от най-големите производители на прахосмукачки в света от 17 години след 2004 г. с горещи продукти, продавани в Русия, Италия, Малайзия, Тайланд , Полша, Турция, Турция, Дания, Англия, Франция, Германия, Испания, Португалия, Дубай, Корея, Япония, Бразилия, Перу и др. Компанията разполага с над 700 R&D инженери, осигурява иновативни уреди за грижа за пода чрез непрекъснати технологични иновации.

Абонамент

Абонирай се за нашия бюлетин

Следвайте ни

Искаме да чуем от вас