Всички категории
страничен банер.jpg

Блог

Начало>Блог

JIMMY пуска PowerWash HW8 Pro безжична прахосмукачка и шайба, за да победи мръсното почистване на пода

Издател: Време на издаване: 2021-06-21

Тази интелигентна машина за почистване на пода вакуумира и измива с едно преминаване, намалявайки наполовина времето за почистване
01 - 副本

Простото мислене за прегърбване и метене по пода след натоварен ден или уморително готвене е голямо главоболие. JIMMY е наясно с ежедневните предизвикателства за почистване, с които винаги се страхуваме да се справим. Лепливите бъркотии и изсъхнали разливи с косми от домашни любимци и големи частици по твърди подове са наистина отнемащи време и не могат лесно и бързо да бъдат направени с традиционна кърпа и прахосмукачка. За да се пребори с това, JIMMY представи нов интелигентна безжична прахосмукачка и шайба JIMMY PowerWash HW8 Pro, за да предложи ново лесно преживяване за всички предизвикателства при почистване.


Многофункционалният безжичен PowerWash HW8 Pro на JIMMY прахосмуква, измива и изтрива пода едновременно и незабавно изсушава пода, без да оставя петна. Тази интелигентна машина за прахосмукачки и шайби ви позволява да контролирате скъпо обема и позицията на водната струя, така че вашето повикване е да решите кога да вакуумирате и кога да измивате и търкате с вода и почистващ разтвор. Уникалният външен дизайн на изхода за пръскане прави шприца видим и директно пръска вода върху желаните места, което оставя пода възможно най-сух след измиване.


Проектиран за дълбоко почистване на всички видове замърсявания върху различни повърхности, универсален JIMMY HW8 Pro разполага с мощен безчетков мотор, който задвижва голямо засмукване, за да почиства лесно за жилави, залепнали бъркотии или ежедневни проблеми с почистването на пода като мазнини, петна от мляко от кафе, козина на домашни любимци, трохи и др. Идеален за почистване на кухня, баня, хол и всякакви твърди повърхност, включително дървен под, плочки, мрамор, винил и др.

02 - 副本

Интелигентният вграден LED дисплей показва информация в реално време, включително настройка на мощността, мощност на батерията, режим на почистване и ви напомня да напълните чиста вода или чиста мръсна вода. След като почистването приключи, поставете шайбата върху основата на зарядното устройство, с едно натискане на бутона, машината ще влезе в режим на самопочистване, за да измие автоматично четката. JIMMY PowerWash HW8 Pro е оборудван със сменяема литиева батерия, която работи до 35 минути дълго време, като е в състояние да завърши пълното почистване на дома с едно зареждане.


Относно JIMMY

JIMMY, е марката на KingClean Electric Co., Ltd, посветена на създаването на висококачествен здравословен живот за глобалните потребители. KingClean Electric Co., Ltd се фокусира в индустрията за почистване на околната среда в продължение на 27 години от създаването си през 1994 г. и е един от най-големите производители на прахосмукачки в света от 17 години след 2004 г. с горещи продукти, продавани в Русия, Италия, Малайзия, Тайланд , Полша, Турция, Турция, Дания, Англия, Франция, Германия, Испания, Португалия, Дубай, Корея, Япония, Бразилия, Перу и др. Компанията разполага с над 700 R&D инженери, осигурява иновативни уреди за грижа за пода чрез непрекъснати технологични иновации.

Абонамент

Искам да получавам известия за нови колекции

Следвайте ни

Искаме да чуем от вас

Горещи категории