Всички категории
страничен банер.jpg

Блог

Начало>Блог

Джими пуска прахосмукачка JV85 Pro "Super Suction King"

Издател: авт Време на издаване: 2021-03-01

Jimmy, подмарка на Kingclean, е специализирана в научноизследователска дейност, разработка и производство на електрически домакински уреди. С над 26 години опит в индустрията, 750 дизайнери и 1300 патентовани технологии, той води в производството на безчетков цифров двигател с 55% висока ефективност и скорост от 100,000 XNUMX об / мин в света. Джими винаги е бил водещ в технологията на прахосмукачките.

банер1920x720

Jimmy се ангажира да овластява крайните потребители, като предоставя най-удобните, ефективни и цялостни решения за почистване. Jimmy JV85 Pro е разработен с тази единствена цел.

Сред обширната си колекция прахосмукачки, най-новата итерация JV85 Pro трябва да бъде най-мощната ръчна прахосмукачка в света. Отличава се с невероятна всмукателна мощност от 200AW заедно с живот на батерията до 70 минути. Патентованата технология на Джими за хоризонтален циклон я прави най-добрата в своя клас. В допълнение, гъвкавият дизайн на металната тръба улеснява почистването под мебелите. Несъмнено Jimmy JV85 Pro ще направи революция в домакинствата чрез осигуряване на най-силната всмукателна мощност.

200AW Всмукателна мощност

Задвижван от 550W безчетков дигитален двигател на Jimmy и патентован хоризонтален циклонен дизайн, JV85 Pro осигурява максимална всмукателна мощност от 200AW, като се възползва от най-постоянното и най-силно всмукване, което премахва и най-упоритите отломки без усилие. 

70 минути работно време

Вградени батерии 8 * 2500mAh, Jimmy JV85 Pro оборудва високоефективен двигател, който да работи за безпрецедентните 70 минути с пълно зареждане, достатъчно за 200m2 област.

Гъвкава метална тръба

Металната тръба има шарнир в средата, който помага на почистващото средство да се движи автоматично в различни ъгли, когато почиства определени зони. Много е важно за почистване в дълбоки и трудно достъпни ъгли или ръбове. Потребителите ще могат лесно да почистват ъглите и мебелите.

Специализирани ролкови четки 

JV85 Pro се предлага с електрическа четка за под и четка за килими.
Четката за пода използва както меки, така и твърди косми, за да събира прах и да избърсва земята в мръсотия. Четката с мокет разполага с найлонова гумена лента, което я прави особено ефективна при попиване на косата и остатъците от дълбоки килими.

Мотивацията винаги е била, че Jimmy JV85 Pro трябва да бъде във всеки дом, поради което е определено съответно. И ако потребителите обичат да имат най-новите и най-добрите приспособления в дома си, те ще харесат прахосмукачката Jimmy JV85 Pro. 


Абонамент

Абонирай се за нашия бюлетин

Следвайте ни

Искаме да чуем от вас