Всички категории
sidebanner.jpg

Ние сме за почистване и грижи

Създаване на висококачествен здравословен живот за глобални потребители с иновативни технологии

15 години лидер на пазара
Продажба на горещи продукти в над 100 държави

15 години лидер на пазара Продажба на горещи продукти в над 100 държави

За Джими

JIMMY, е марката на KingClean Electric Co., Ltd, посветена на създаването на висококачествен здравословен живот за глобалните потребители.

KingClean Electric Co., Ltd е създадена през 1994 г. KingClean, от името на "King of Clean", изразява визията да стане световен лидер на почистващи уреди.

Като лидер на световната марка в почистването на околната среда, Kingclean има важна позиция и голямо влияние, като винаги се придържа към бизнес философията да продължи да създава стойност за целевите клиенти, настоявайки за изграждане на основна конкурентоспособност чрез технологични иновации, придържайки се към R&D стратегията да бъде „уникален "и" напреднали ", водещи в развитието на технологиите в индустрията за домашни прахосмукачки. Досега установихме взаимоотношения за стратегическо сътрудничество с много топ 500 клиенти от различни страни. Нашите продукти вече се продават успешно в повече от 100 страни и региони. За вътрешния пазар имаме повече от 4000 магазина в 250 града в 30 провинции. Нашият годишен производствен обем на прахосмукачка надхвърля 10 милиона бр., Запазвайки лидерската позиция в продължение на 14 години в световен мащаб, донасяйки Kingckean добрата репутация на "Краля на чистотата".

Enterprise Honor

2019 - Победител в Red Dot
2019 - Победител в Red Dot

Red Dot е наградата за високо качество на дизайна. Международното жури за наградата Red Dot: Product Design присъжда само този търсен знак за качество на продукти, които се отличават с изключителен дизайн. През 2019 г. JIMMY пусна най-новото си поколение мощна безжична прахосмукачка JV85 Pro и JV85. Kingclean получи честта да получи престижната награда за дизайн Red Dot през 2019 година.

2019 - Победител в съвременния добър дизайн
2019 - Победител в съвременния добър дизайн

Наградата за съвременен добър дизайн, съкратена като CGD, е международна награда за дизайн, организирана от Red Dot. CGD награждава продукта, чийто дизайн отговаря на най-високия международен стандарт. Kingclean с гордост стана победител в CGD през 2019 г. за изключителния си продуктов дизайн на най-мощната серия прахосмукачки.

2020 - Международен финалист на наградите за отлични постижения в дизайна
2020 - Международен финалист на наградите за отлични постижения в дизайна

International Design Excellence Awards (IDEA) е една от най-продължителните и престижни съществуващи програми за награди за дизайн. Първоначално създадена, за да признае изключителни постижения в индустриалния дизайн, оттогава програмата се разраства, за да подчертае дизайна в много свързани дисциплини, включително стратегия за дизайн, брандиране, цифрово взаимодействие и много други.

Победител в наградата за дизайн 2020-iF
Победител в наградата за дизайн 2020-iF

Наградата iF Design Award е призната за арбитър на качеството за изключителен дизайн. Наградата е една от най-важните награди за дизайн в света и награди, представени в разнообразни дисциплини. Етикетът iF е известен в цял свят с изключителни дизайнерски услуги и обозначава най-старата независима дизайнерска организация в света.

2020 г. - добър избор на дизайн Корея
2020 г. - добър избор на дизайн Корея

Good Design Selection е най-старата и най-престижната програма за награди, организирана в Корея. Good Design Selection почита годишните постижения на най-добрите индустриални и графични дизайнери и световни производители за стремежа им към изключителни дизайнерски постижения. През ноември 2020 г. сешоарът за коса JIMMY F6 беше избран като добра селекция за дизайн, благодарение на изявеното си индустриално изкуство.

Фокусирайте се върху иновациите в продължение на 26 години

1994
1994

Г-н Ni Zugen, чийто инженер е създал Suzhou JinLaiKe Electric Co., Ltd. във фабрика от 2000 квадратни метра с 60 служители и една производствена линия, започвайки своя пионерски път с прахосмукачка ODM бизнес като режим на управление.

1996
1996

Kingclean успешно пусна два модела прахосмукачки от серията Beetles, JC861 и JC862. JC 862 се продава успешно в продължение на 15 години от 1996 до 2010 г. с натрупан обем на продажбите от 3 милиона броя, което е най-успешният продукт в историята на Kingclean. Годишният обем на продажбите достигна 670,000.00 XNUMX броя, стана най-големият производител на прахосмукачки в Китай. Компанията започна да използва английското наименование "Kingclean" с намек, че нашата визия е да бъдем лидер в местната индустрия за почистване.

1997
1997

Kingclean е самостоятелно разработил първия високоскоростен двигател в Китай с над 30,000.00 1200 оборота в минута XNUMX W с висока производителност, ниска цена и дълъг живот.

2011
2011

Kingclean успешно разработи турбо дюза с функция почистване и две прахосмукачки T3 & T5, които могат да почистят твърдия под за вътрешния пазар. Това беше първата иновация в света, която кара марката LEXY да превъзхожда и повишава класацията на номер 2 с пазарен дял от 5% на повече от 15% в рамките на две години.

2014
2014

Kingclean (KCL) успешно разработи първата прахосмукачка с висока всмукателна мощност, използвайки BLDC мотор от 80,000 80,000 RPM и литиева батерия в Китай. А разработването и прилагането на високоскоростен безчетков мотор с XNUMX XNUMX об / мин печели Втората награда на "Прогрес на технологията за домашни уреди в Китай".

2015
2015

Kingclean успешно разработи „Magic M8 безжична прахосмукачка със супер цифров мотор и смукателна мощност.“ Тази серия напълно се различава от традиционната прахосмукачка и има епохално значение. С герои, които са удобни, функционални и супер мощни. Изпълненията на M8 достигат световно напреднало ниво с 18 патента. През май 2015 г. KCL беше успешно регистриран на Шанхайската фондова борса. (код на запаса: 603355)

2017
2017

Първият интелигентен вентилатор за климатик, проектиран да осигури меко, тихо и интелигентно регулиране на естествения вятър чрез иновативни 7 листа и безчеткова технология с променлив двигател, беше гордо награден с наградата за аплодисменти на китайската асоциация за домашни уреди.

2018
2018

През март 2018 г. M95 получи наградата за аплодисменти на Китайската асоциация за домашни уреди. Междувременно се роди новата марка електрическа марка JIMMY Iakshmi, която добави ярък цвят към подмладяването на индустрията за прахосмукачки. Сега продуктите JIMMY се продават по целия свят с голяма репутация.